Privacy Policy

Wij respecteren jouw privacy en verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor je ze hebt verstrekt en in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.

Wanneer je bij GoPhone31 iets wilt bestellen, hebben we gegevens van je nodig om je bestelling te kunnen voltooien. Jouw persoonsgegevens zijn natuurlijk privé en mogen nooit in verkeerde handen vallen. Daarom slaan we jouw persoonlijke gegevens op in een zeer goed beveiligde database. Persoonsgegevens delen we nooit met derde partijen voor commerciële doeleinden. Bij GoPhone31 doen we er alles aan om jouw bewaarde persoonsgegevens veilig te bewaren.

 

Voor- en achternaam

Om te kunnen weten bij wie we moeten zijn voor het afleveren van een bestelling hebben we een voor- en achternaam nodig.


Adres en woonplaats

Nadat we weten voor wie de bestelling is, is het ook praktisch om te weten waar we de bestelling af mogen leveren. Hierdoor krijg jij je bestelling (veel sneller) in huis.


Telefoonnummer

We vinden het belangrijk om ervoor te zorgen dat je bestelling zo goed mogelijk verloopt, klanttevredenheid staat bij ons centraal in de bedrijfsvoering. We hebben je telefoonnummer nodig om je direct te kunnen bereiken indien er iets verkeerd gaat bij een levering. Een voorbeeld hiervan is een verkeerd adres of eventuele vertraging.


Betaalgegevens

Om een bestelling af te kunnen ronden, word je doorverwezen naar onze beveiligde betaalomgeving. Vanuit hier kun je kiezen voor verschillende betaalmethoden. De betalingen verlopen via onze betalingsprovider Adyen, jouw betaalgegevens worden dan ook veilig bewaard door betaaldienst-aanbieders (iDeal, Paypal, Bancontact etc). Dit is nodig om de betaling aan de juiste bestelling te kunnen koppelen. GoPhone31 heeft geen inzicht in jouw creditcard- of Afterpay gegevens. De betaaldienst-aanbieder laat ons uitsluitend weten of jouw betaling succesvol is verricht of niet. Verder vragen we alleen naar uw bankrekeningnummer als je geld van ons terug krijgt.


IP-adres

We gebruiken je IP-adres om je op het internet te herkennen. Dit is in principe hetzelfde als je huis adres in de ‘offline’ wereld. Met het IP-adres kunnen we jouw persoonlijke voorkeuren onthouden.


E-mailadres

Als je bij ons een bestelling plaatst, krijg je een e-mail over de status van je bestelling, een factuur van de producten die je bij ons hebt gekocht. Daarnaast sturen we je ook e-mails met een verzoek tot het schrijven van feedback naar aanleiding van jouw ervaring met GoPhone31. Ook ontvang je aanbiedingen en nieuwsbrieven op jouw e-mailadres, mits je ons hier toestemming voor hebt gegeven.


Contact met onze klantenservice

Je kunt onze klantenservice bereiken per e-mail, door te whatsappen met je accountmanager (zakelijk), of via het contact formulier. Om ervoor te zorgen dat je niet twee keer hetzelfde verhaal hoeft te vertellen, maken we notities van onze gesprekken. Wij slaan geen whatsapp of telefoon gesprekken op.


GoPhone31-account

In je account vind je jouw persoonlijke gegevens terug, zoals: je naam, aflever- en factuuradres, telefoonnummer en inloggegevens. Hierdoor hoef je niet telkens opnieuw je gegevens in te voeren indien je onze webshop bezoekt. Ook bewaren we gegevens van eerdere bestellingen, bij vragen of onduidelijkheden kunnen we je zodoende sneller en beter verder helpen.


Nieuwsbrieven en aanbiedingen

Nadat je een bestelling bij GoPhone31 hebt geplaatst, wordt je automatisch aangemeld voor onze nieuwsbrief. Hierdoor blijf je op de hoogte van nieuwtjes en speciale aanbiedingen. Wil je niet langer op de hoogte worden gehouden, antwoord dan op de nieuwsbrief.


Ervaringen met GoPhone31

Door het schrijven van een review over je ervaringen met GoPhone31 help je ons en andere klanten. Andere mensen krijgen zodoende een nog beter beeld van onze producten. Mocht je nog verbeterpunten voor ons hebben (of een compliment willen geven), dan mag dit natuurlijk ook altijd met een review.


Fraudepreventie

Helaas is niet iedereen betrouwbaar, daarom gebruiken we soms klantgegevens om fraude gevallen te onderzoeken, voorkomen of tegen te gaan. Bij echt serieuze overtredingen moeten we helaas je gegevens doorgeven aan overheidsinstanties.


Persoonsgegevens inkijken, wijzigen of verwijderen

Wil je graag weten welke gegevens we van je hebben, persoonlijke gegevens wijzigen of zelfs verwijderen? Geen enkel probleem. Neem contact op.
Dit kan soms een een aantal werkdagen duren.

Let op: Als je een bestelling hebt geplaatst, is het achteraf niet mogelijk om de naam op de factuur aan te passen of een bedrijfsnaam toe te voegen. Informatie over bestellingen en bijbehorende informatie (waaronder namen), dienen bewaard te blijven voor onder meer de Belastingdienst.